Beruby Bakiyeleri Onaylandı



Resmi Site: http://tr.beruby.com
Referanslı Link: http://tr.beruby.com/promocode/u7qmyU


            Geçtiğimiz aylardaki gibi bu ay sonunda da beklenen beruby bakiyeleri onaylandı. Daha önce kayıt olan, beruby'de bakiye biriktiren arkadaşlar hesaplarına girip ödeme talebinde bulunabilirler. (Konu hakkında bilgi almak için tıklayın ) Blogda daha önce tanıtımını yaptığım beruby‘den bugüne kadar sitelere kayıt olup, alışveriş yapıo veya ziyaret edip kazandığımız fakat onaylanmayı bekleyen bakiyeler bugün itibariyle onaylanmış. Onaylanan bakiylerimizi artık çekebiliriz. Sizde ne kadar onaylandı bilemiyorum ama benim onaylanan bakiyem çok az. Üç lirayı şuan için çekmeyi düşünmüyorum. Resmi blogda bahsedilen haberde tatil öncesi bütçenize katkıda bulunmak istediklerini belirtmişler. Bu kadar az onaylı bakiye ile nasıl katkıda bulunuyorlar anlaması güç. Kullanan arkadaşlar ne kadar onaylanmış belirtirse sevinirim. 






- Bakiyeleriniz son 3 ay içerisinde kazanmış olduğunuz komisyonlardan tarih sırasına göre en eski olandan itibaren başlanılarak onaylanır.
- Bazı web siteleri artık beruby‘de yer almasa bile bunlara ait önceden kazanmış olduğunuz komisyonlar onaylanmaya devam eder.
-Onaylanmış beruby bakiyeniz 1TL’ye ulaştığında ödeme talebinde bulunabilirsiniz. Talepler tarih sırasına göre değerlendirilip en geç 1 hafta içerisinde ödemeniz gerçekleşir.
-Web sitelerinin açıklamalarında ilgili siteden en son ne zaman ödeme aldığınızı görebilirsiniz.

http://tr.beruby.com

1 yorum: