Reklamlar İçin Püf Noktaları

               Daha önceki yazılarımda dile getirdiğim gibi, paypal para kazanma yöntemlerimin en büyük ve en sağlam kazanç kaynağım reklamlara üye olarak kazandığım paralardır. Bu işe yeni başlayanlar için sitlere üye olurken yapması gerekenleri ve bu işin püf noktalarını anlatacağım. 

              Günlük daha fazla reklam anlaşmaları yapabilmek için ilk olarak adınızı sitelerde bir marka, tanınan ve güvenen bir isim haline getirmelisiniz. Bunu biranda yapabilmek oldukça zor. Günlük teklif sayınız arttıkça bunu başardığınızı anlayacaksınız. Kişiler açtığınız üyeliklerden memnun kaldıkça size daha çok  teklif verecek, günlük 10 veya daha fazla reklam için anlaşmalar sağlayabileceksiniz. Ben şuan üç ayrı kişiye günde ortalama 40 üyelik açıyorum. Siteler haricinde anlaşmalı olduğum kullanıcılar var. Reklamlarına sorunsuz üye oluyorum. Sizinde yapmanız gerekenler şunlar: 

            İlk olarak özel mesaj yoluyla site verildiğinde kişiye yollayacağınız rapor oldukça detaylı olmalı. İlk başta siteye üye olmadan önce çerezleri  araçlar / seçenekler / gizlilik (mozilla) bölümünden temizleyin ki üyeliğinizde sorun çıkmasın. Ayrıca modemi kapatıp bir iki saniye sonra açın. Bu işlem ip adresinizi değiştirir. Her üye olacağınız site için bu işlemleri yapmak zorundasınız. Aksi taktirde üyeliklerinizi iş veren onaylamaz. İp değiştirmek ve çerez temizlemek en fazla iki dakikanızı alır. İşi riske atmayın. İp değiştikten sonra yandex.com sitesine girin ve bayan adıyla isim ve soyisimi farklı şekilde alarak bir mail adresi edinin. (isim aklınıza gelmiyorsa şu siteden yardım alabilirsiniz: tıklayın )Kişinin verdiği siteyi linke tıklamak yerine google sayfası açın ve siteyi googleda arama yaparak erişin. Raporunuzda siteye google üzerinden girdiğinizi kişiye belirtin. Siteye girdiğinizde girer girmez üye olmanız gereken reklama tıklamayın. Önce siteyi dolaşın. Bir kaç konuya girin biraz durun. Eğer site blog ise ve ziyaretçi yorumlarına açıksa üşenmeyin bir kaç yorumda bulunun. Yorumlarınız ne çok uzun ne çok kısa olsun. Yorum yaptınızda bunu kişiye yollayacağınız mesajda belirtin. Eğer site blog değilde forum sitesi ise reklamlara üye olacağınız mail adresi ile foruma üye olun. Bunu raporunuzda belirtin. Siteye girer girmez üye olmadığınızı, sayfaları gezdiğinizi hatta şu konuya yorum bile yaptığınızı yazın. Bu durum size iş verenin mutlak suretle hoşuna gidecektir. Siteye üye olurken istenilen kriterleri yerine getirerek üye olun. Pembepajur, e-çift gibi profil gerektiren sitelerde abes olmayacak şekilde profillerin tamamını eksiksiz doldurun. Siteye üye olup profili doldurduğunuzda hemen sayfayı kapatmayın. Üye olduğunuz siteyi gezin. Eğer aktivason gerektiren bir üyelikse mutlaka aktivasyonu tıklayın ve yine açılan sayfada en az üç dakika gezinin. Aktivasyon linkinide kopyalayıp raporunuza yapıştırabilir ve aktivasyonu yaptığınızı belirtebilirsiniz. Vakit ayıracağınız bu ince detaylar size daha fazla miktar ve daha fazla iş teklifi ile dönecektir.             
            Raporu yolladıktan sonra kişinin açtığı konuya 5 yıldız verebilir, kişinin açtığı konuda yer alan" beğen sekmesine tıklayıp konuyu beğenebilir ve kişiye e-ticaret bildirimi + olumlu yönde bildirimde bulunabilirsiniz. Bu yine size + olumlu yönde dönecektir. Ödemeyi aldığınızda kişinin konusuna girerek ödemeyi aldığınızı belirtin. Kişi size parayı gönderirken ödeme kısmında aile / arkadaş olarak seçerse paypal ödemede kesinti yapmayacaktır. Diğer türlü para gönderiminde paypal komisyon alır ve size para gelmez. Bunuda " Gönderimi yaparken aile kısmını
seçerseniz ödemenizde kesinti olmaz" şeklinde bir mesajıda raporunuza koyabilirsiniz.
Aklınıza takılan, sormak istediğiniz konular varsa yazabilirsiniz. Herkese bol kazançlar dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder