Konu Aç Para Kazan



             Uzun zamandır yaptığım bir diğer iş ise forumlara / bloglara konu açarak para kazanma yöntemidir. Aslında bu iş reklamlara üye olmaktan daha kolay. Çünkü sayısı az ve daha fazla kazanç getiriyor. Konular genelde kopyala yapıştır yöntemi ile açılmakta. Zengin internet içeriğiyle çok fazla zamanınızı alacağını sanmıyorum. Bu işi yapabilmek için webmaster sitelerinde üyeliğe ihtiyaç var. Ben webmastersitesi.com u kullanıyorum. Genelde 1TL bölümünde bir çok konu açılıyor ve şuanda mevcut. Kişiler yeni açtıkları bloglarında veya forumlarında konu açmanızı belirten konular açıyorlar. Sizde mesaj gönderip işi yapmak istediğinizi belirtiyorsunuz. İşte bir kaç örnek konu:





             Dilerseniz sizde kendi konunuzu kendiniz açabilirsiniz. Açabileceğiniz konu sayısına göre konunun içeriğini belirleyin. Örneğin 1 Tl'ye 50 konu açılır. Bunu diğer miktarlara yayabilirsiniz. 2 TL 100 konu veya 250 Konu 5 TL gibisinden içeriği düzenleyip konunuzu oluşturabilirsiniz. Konu açtırmak isteyenler içeriğinizi okuduktan sonra mesaj göndereceklerdir. Örnek konu: 



             Üyeler ile anlaşarak daha fazla para kazanabilirsiniz. Sadece konu açmak ile sınırlandırmayın. Örneğin şu kadar yorum yapılır veya şu kadar film eklenir gibisinden çeşitlendirebilirsiniz. Film eklemede konu açmadan farkı yoktur. Kişi size yükleyeceğiniz filmlerin sitesini verir aynı konu açma gibi kopyala yapıştır yaparak açarsınız. Konu açmadan daha kolaydır çünkü ekleyeceğiniz filmler bellidir. Bol kazançlar dilerim.

 
         

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder