Pepsi Kapak Kodu Satarak Para Kazanın


               Bugün 15 adet pepsi kapak kodunu webmastersitesi.com da 2 Dolar $ dan satışını yaptım. Daha öncede beş ve yedi ayrı kapak daha satmış ve parayı yine paypal adresimden almıştım. Yapmanız gereken iş çok basit. Bulduğunuz pepsi kapaklarındaki kodları bir yere not etmek ve biriktiğinde sitede konu açarak satışını yapmak. Kapakları satın alanlar çeşitli oyunlarda kullanıyorlar. 

              Sitede kapakların satışından ziyade alıcısıda var. Örneğin 1TL konularında dört kapak 1 liraya acil alınıktır vb konularını görmek mümkün. Dilerseniz biriktirdiğiniz kapak kodlarını bu şekilde kapak arayan ve konu açan konu sahiplerine konu altından mesaj göndererek veya özel mesaj yoluyla ulaşabilir ve kapaklarınızı satabilirsiniz.

            Peki bu kapakları nereden bulabiliriz ? Tükettiğimiz pepsilerden ziyade piknik yerlerinde çokca bulunuyor. Ben haftasonları kafamı dağıtmaya denize piknik alanlarına gidiyorum. Hem benim için yürüyüş oluyor hemnde yüze yakın kapak topluyorum. Daha önce topladığım kapakları facebook 101 okeyde kullanmasaydım yaklaşık 10-15 dolar kar elde ederdim sanırım. Kutu Pepsi Açma Halkası, 1 LT , 2 LT, 300 ML, 2,5 LT gibi pilastik ve metal kutulardaki kodları almanız yeterlidir.

            Kapakların sitedeki piyasası 0,15 kuruş ile 0,25 kuruş arasında değişmekte. Yine aradaki kuru siz yükseltebilir veya düşürebilirsiniz. O tamamen size kalmış bir olay. Üyelik açmaktan çok daha az efor / zaman harcatan ve ayrıca daha kolay para kazanma yolu diye düşünüyorum. Herkese bol kazançlar dilerim. 

Pepsi Kapak Satış Konusu Örnek 

Pepsi Kapak Satış Örnek Konu (2) 

Webmastersitesi.com 1TL Bölümüne Gitmek İçin Tıklayın 


2 yorum: