Ramazana Özel Coca Cola Kapak Kodu Satarak Para Kazanın


                Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar. Ramazan bereketiyle geldi. Daha önce pepsi kapak kodu satarak kazandığımız paralara ramazanın gelmesiyle Coca Cola Kapak kodu da eklendi. Bu kapak kodu ne işe yarıyor henüz çözemedim ama adet başına piyasası çok yüksek. Pepsi kapak kodunu adet 0,20 ye zar zor satabilirken Coca Cola'yı adet başına 1 TL veya 1,5 TL den alıcısı bulunuyor. Ben Coca Cola tüketmediğim için satış yamadım. Fakat ws forumunda gördüğüm üzere iki ve daha fazla sayfa satış yapılmış, ücretler gönderilmiş. 10 adet kapak bulabilseniz 10 lira edecektir. 





                 Bazı alıcılar yukarıdaki resimde görülen Ramazana özel üretilen colaların kapaklarından istiyor. Hatta bu kapağa şuan 1,5 tl veren var, adet başına. Alta linkleri ekleyeceğim. Evde tükettiniz veya, iş yerinede eş dost evinde gördüğünüz kapakların kodlarını bir kenara yazın ve forumda satışını yapın. Ayrıca piknik yerlerinde bu tarz kapaklar oldukça fazla oluyor. Bol kazançlar dilerim.






3 yorum:

  1. Buna ihdiyacım var mutfağıma ekstra katkım olucak cola kapak kodlarını verebileceğim sağlam biğer var mı

    YanıtlaSil
  2. Ben alıyorum elinizde ne kadar varsa alıyoruz ve sorunsuz bir şekilde anında ödemenizi yapıyoruz.

    Detaylı bilgi için hamithan85@gmail.com mailinden iletişme geçebilirsiniz iletişim bilgilerimi paylaşayım detaylı konuşalım.

    YanıtlaSil