Winat9 Yeni Sürümü İos İle Geldi



          Winat9 Resmi Facebook sayfasından bugün şöyle bir duyuru yapıldı:



Yeni versiyonu hemen indirmek için;
https://itunes.apple.com/tr/app/winat9/id575639833?mt=8

Detaylı bilgi almak için Tıklayın.


         Paypal'da para kazanmaya başladığım ve ilk paramı kazandığım winat9 programı yaklaşık bir haftadadır bakımdaydı. Reklamlar gelmediği gibi programada erişim sağlayamıyorduk. Bugün itibariyle ios işletim sistemi olan kullanıcılara yeni sürüm hizmete girmiş. Yeni versiyon şuan için sadece ios kullanıcıları içinmiş. Android kullanıcılar için henüz yeni sürüm malesef aktif değil. Muhtemelen bilgisayara emulatör kurup daha fazla reklam izleyen kullanıcıların önüne geçmek için yapılan bu bakımda istenilen sonuca ulaşılamadı. Bu yüzden biz android kullanıcıları malesef beklemekten başka şansımız yok. Bu süreç ne kadar sürer hiç bir fikrim yok. 



         Yeni versiyonda gelen yeni görünüm göze daha çok hitap ediyor. Yeni versiyonda sadece reklam izleyerek değil, tapporo, appredeem ve appdog vs gibi program / uygulama indirerek veya anket sorusu cevaplayarak daha fazla para kazanabilecekmişiz. 

  
          Daha fazla kazanç için daha fazla seçenek sunması biz kullanıcılar için sevindirici. Yine aynı mantıkla paypal hesabımıza paralar kazanabileceğiz. İos işletim sistemli cihazım olmadığından dolayı malesef yeni sürümü deneyemedim. Umarım winat9 çalışanları biz android kullanıcılarını fazla bekletmez. Uzun zamandır bekliyoruz. Biran önce winat9 andriod programına kavuşmak dileğiyle. Bol kazançlar dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder