Paypal Ödeme Kabul Eden Siteler

               Paypal'dan kazandığımız paraları nerede harcayabiliriz ? İnternetten alışveriş yapabiliriz. Kıyafet, aksesuar, otomobil aksesuarları, hobi malzemeleri, cep telefonumuza kontör / lira veya download sitelerinde premium hesabı alabiliriz. Paypal ödemesi kabul eden yerli siteleri paylaşıyorum. Keyifli alışverişler dilerim.

Site Adı: www.modagram.com

Modagram sitesi  tıpkı markafoni, limango gibi kampanya sitesi. Hatta ünlü şarkıcı Hadise'nin reklamlarında oynadığı trendyol'un alt sitesi olduğu söyleniyor. Site diğer kampanya sitelerinden daha hızlı gönderim yapıyor. Hızlı ve güvenilir. Üstelik tüm ürünlerde kargo bedava! Kargoya ekstra bir ücret ödemediğimiz için çok uyguna bir sürü çeşit ürün bulabiliyoruz. Fazladan neden kargo ücreti verelim ki ? Ben bu siteden bir adet polo ayakkabı ve bir adet Collins Sarı Sweetsihrt aldım. Ürünler sıfır ve etiketi üzerinde geliyor. Hiç bir sorun yok güvenli alışveriş yapabilirsiniz.

 Site Adı: www.gittigidiyor.com

Gittigidiyor.com u bilmeyen yoktur. Site geçtiğimiz aylarda paypal ödeme desteğide vermeye başladı. Sitede A'dan Z^ye bir çok şey bulmak mümkün. Kargo ücretsiz ürünlerde var. Keyifli alışverişler.

Site Adı: www.kitapyurdu.com

Kitapyurdu adında da anlaşılacağı üzere kitap sitesi. Paypal hesabı geçmekte lakin, paypal ödemelerinde 1-2 gün aksama oluyormuş. 

Site Adı: www.sehirfirsati.com 

Şehrinize özel fırsatları bulup yakalayabileceğiniz site. Hiç alışverişim olmadı ama eminim bir çoğunuz bu siteyi daha önce duymuşsunuzdur. Yine paypal hesabınızla ödeme yapıp fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Site Adı: www.tchibo.com.tr

Tchibo'yu son günlerde reklamlarda karşılaşmaya başladık. Kahveden sonra hediyelik eşya, ev mutfak, kişisel ürün, dekarasyon gibi bir çok üründe satmakta. Ürünler hayli kaliteli görünüyor. paypal hesabınızla beğendiğiniz bir ürünü satın alabilirsiniz.

Site Adı: www.ciceksepeti.com 

Çiçek sepeti ülkemizde bu işi ilk ve sorunsuz yapan sitelerden birisi. Paypal hesabınızla sevdiklerinize süprizler yapabilirsiniz.

Diğer Siteler:

http://www.aloynaver.com/ --> Türkiye’nin ilk ve tek oyuncak kiralama hizmeti veren web sitesidir. 

http://www.efirsatci.com/ --> alışveirş sitesi

http://www.ekopasaj.com --> alışveriş sitesi

http://www.pcmarketix.com --> alışveriş sitesi
 
 


http://www.gurmeburada.com/ --> dünya mutfağının ülkemizde bulunması zor lezzetlerini en hesaplı ve en güvenli şekilde gurmelerimizle buluşturuyor.

http://www.easyfood.com.tr/ --> Easyfood ile aklınızda ne varsa 2 dakikada sofranızda. %100 doğal malzemelerle hazırlanan birbirinden leziz yemekler, tatlılar ve yardımcı yemek ürünleriyle mutfak derdiniz sona eriyor. 


http://www.1marka.com/ --> online alışveriş sitesi!

http://www.hediyeciyiz.com/ --> hediye sitesi

http://www.kisiyeozel-hediye.com/ --> bir başka hediye sitesi daha

http://www.biotmix.com/ -->Sağlıklı bir yaşam için gıda ve sağlık ürünleri alabilirsiniz
 

http://www.muzikreyonu.com/ --> Müzik aletleri alışveriş sitesi
 

http://www.cikolatasepeti.com --> Türkiye’nin en büyük çikolata mağazası. Ürünleri arasında yerli çikolata markaları ile birlikte dünyaca ünlü çikolata markalarından İsviçre, Belçika ve Fransız kökenli çikolatalar da bulunuyor.

http://shop.bobiler.org --> Mizah sitesi bobiler.org un alışveriş bölümü

http://dagistore.com --> İçgiyimden spor giyime geniş bir ürün yelpazesi sunan Dagi’nin online dünyasında her şey yalnızca bir tık uzağınızda.Ayrıca paypal a özel indirimlerde mevcut..

http://www.narmodern.com/ --> Yaşam alanlarını güzelleştiren özel tasarım ev-ofis dekorasyon ürünlerinin online alışveriş sitesi NarModern.com yüzlerce çeşit ürünüyle karşınızda. Dikkat! Bu tasarımlar BAŞKA YERDE YOK!

http://www.nondesign.com.tr/ --> Eviniz ve işyeriniz için veya arkadaşlarınıza hediye edebileceğiniz kanvas tablolar, duvar stickerları ve diğer binlerce ürünü Nondesign’dan üstelik PayPal Alıcı Koruması ile satın alabilirsiniz!

http://www.enilginc.com/ --> Zor beğenenler için zor bulunanlar”ın satışta olduğu Enilginç.com’da, gezegenin her yerinden, tasarımı, fonksiyonu ve görünümü ile ilginç ve çılgın ürünlerden oluşan küçük bir dünya var!

http://www.avizemarketim.com/ --> Evinizle işyerinizi istediğiniz gibi dekore etmenizi sağlayacak pırıl pırıl avizeler, ışıl ışıl lambalar, zarif masa lambaları ve nice şık sarkıtları AvizeMarketim.com’da bulabilirsiniz!

http://www.bebekchik.com/ --> BebekChik.com ile bebek arabalarından mama sandalyelerine, beslenmeden sağlık hijyen ürünlerine kadar anne ve bebek ile ilgili birçok kaliteli ürüne tek tıkla ve PayPal güvencesiyle ulaşabilirsiniz!

http://www.bataryam.com/ --> Taşınabilir cihazlar, endüstriyel cihazlar, özel üretim cihazlar başta olmak üzere, farklı birçok marka ve model batarya, pil ve pil gruplarını Bataryam.com’da çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz!

http://pb.nfinitygames.com/ --> PointBlank’in; %100 Türkçe içeriği, üstün grafikleri ve hiç bitmeyen aksiyonuyla Level dergisi tarafından yılın en iyi MMOFPS’i seçildiğini biliyor muydunuz?

http://www.gameturk.com/portal/ --> Türkiye’nin ilk oyun portalı olan GameTurk’te Türkçe online oyun oynayabilir, 3D sanal yaşam platformu Jadde'de arkadaşlıklar kurabilir, müzik dinleyebilir ve sınırsızca eğlenebilirsiniz !

http://www.dogalurunlermarketi.com --> 30/12/2011 tarihine kadar yapcağınız 30 TL ve üstü alışverişlerinizde 10 TL indirim çeki kazanıyorsunuz.

http://www.tvshop.com.tr/ --> TvShop.com.tr de PayPal İle Yapacağınız Alışverişler Artık %10 İndirimli !
 

http://www.abonelikmerkezi.com/ --> Dergi aboneliklerinde paypal ile ödeme yapabilirsiniz.

http://www.oyunsepeti.com.tr/ --> Oyuncak alışveriş sitesi

http://www.hayalpanosu.com/ --> Kişiye özel hediye sitesi 


http://www.besonlira.com/ --> 5-10 lira karşılığında yardım edip , yardım alabileceğiniz bir site , yapanzi tarzında..

http://www.binlerceurunvar.com/ --> Alışveriş sitesi

http://www.cumapazarlama.com.tr/ --> Alışveriş sitesi

http://www.sadecebizde.com/ --> Müzik aletleri , ses ve ışık sistemleri , hediyelik , oto aksesuar, kişisel bakım - web tasarım

http://www.yeppu.com/ --> İlginç ürünler alışveriş sitesi

http://www.tasarimbookshop.com/ --> Kitap sitesi(Tasarım ile ilgili)

http://www.animationandsport.com/ --> Animasyon - parti ürünleri

http://www.ekolaykitap.com/ --> Kitap sitesi

http://www.hobimmarket.com/ --> Hobi mağazası 


http://www.irmaktoysland.com/ --> Oyun konsolları ve oyunları için

http://www.divaoutlet.com --> Giyim mağazası

http://www.optiktunali.com/ --> Optik mağazası

http://www.portakol.com/ --> Bebek araba koltuğu

http://www.spormalzemelerial.com/ --> Spor malzemeleri

http://www.spotmagaza.com/ --> Spot ürünler
 
 
 
 
   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder