Ptc: Tıkla ve Kazan

Referans: http://www.tiklavekazan.com/?r=cmzsln
Resmi Site: http://www.tiklavekazan.com

           Uzun zamandır Ptc sitesine üye olmamıştım. Dürüst olmam gerekirse ilk defa bir Türk Ptc sitesi görüyorum. Belki daha önce yapılmıştır fakat benim dikkatimi çekmedi. Site yeni açılmış ve şimdiye kadar 238 TL ödeme yapmış. Sitedeki mantık site üzerinden reklamlara tıklayıp istenilen süre içerisinde açılan sitede durmak. Yani pts işi yaparken aynı zamanda günde bir kaç dakika kazanarak ek gelir elde edebiliriz.

http://www.tiklavekazan.com/?r=cmzsln

           Dilerseniz yukarıdaki referans linkinden veya üstteki bannerdan referans ile siteye üye olabilirsiniz. Sitede referans sistemi mevcut ama referansada sınır koymuşlar. 50 kişi davet edebiliyorsunuz sonrasında referans işlemiyor. Referans ile üye olanlar referanslarından ayrıca gelir elde edebiliyorlar. Sitede yapmanız gerekenlerden bahsetmek gerekirse ilk olarak siteye kayıt oluyor ve reklamların hergün hangi saatten sonra gelmesini seçiyoruz. Ben saat 10:00 ayarladım hergün saat 10:00 dan sonra tıklamam için reklamlar yenilenecek. İşleyiş şu şekilde:



           Resimdeki gibi Reklam izleye tıklıyoruz. Alt tarafta mini reklamlar, Bronz reklamlar, Gümüş reklamlar ve Altın reklamları görüntüleyebilirsiniz. Her reklamın süresi ayrı, süresi uzun olanların ise parası daha fazla. Günde ortalama 0,20 - 0,40 kuruş  kazanabilir ayda 6-10 lira ek gelir elde edebiliriz. Pts gibi her defasında ip değişmeye gerek yok. Siteye tek girişte hepsini halledip çıkabilirsiniz. Açmak istediğiniz reklama tıklayın. Tıkladıktan sonra mavi bir nokta belirecek. Mavi noktaya bastığınızda ayrı sekmede durmanız gereken site açılıyor. Sitede beklerken illaki o sayfada durmanıza gerek yok başka işlerinizi yapabilirsiniz. Aşağıdaki resimdeki gibi turuncu bar dolmaya devam edecek. Bu bar beklemeniz gereken süre. Süre dolduğunda ise tıklamanızı istediği bir rakamı gösterecek. Sanıyorum bu bot kullanımını önlemeye yönelik. Hangi sayı yazıyorsa o sayıya tıklayın ve sayfayı kapatın. Ücret sitedeki hesabınıza yansıyor. 




           Siteden ödeme talep etmek içinse önce hesabınıza ardından soldaki menüden ödeme talep et e tıklıyoruz. PayPal hesabınıza para istemeden önce yine ayarlardan sol taraftaki "profilim"e tıklıyor gelen menüden ise mail ayarlarına girerek PayPal hesabınızı tanımlıyorsunuz. Hesabınız en az 1 lira ve üzeri olduğunda PayPal hesabınıza ödeme isteyebilirsiniz. Ödemeler en geç bir hafta içerisinde hesabımıza geliyormuş. İşte ödeme alan kişiler. Bol kazançlar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder