BeRuby Kasımdada Kazanmaya Devam



Resmi Site: http://tr.beruby.com
Referanslı Link: http://tr.beruby.com/promocode/u7qmyU

               Diğer aylarda olduğu gibi bu ay da BeRuby hesabımda alışverişlerimden ve internet üzerindeki hareketlerimden biriken bakiyelerimden 99,75 TL onay almış. Her ay artan onay bakiyem bu ay tavan yapmış durumda. 99,75 den sonra bir kaç kuruş daha onay aldı ve toplamda 99, 93 tl oldu. Fakat ben 99,75 de ödeme talebi istediğim için bakiyeme 99,75 gelecek. Ödemeyi dün istedim muhtemelen yarın hesabımda olacak. Hesabıma geldiğinde ödeme görüntülerinide ekleyeceğim. PTS işinden sonra en çok kazanç getiren hiç kuşkusuz BeRuby oldu. Eğer BeRuby hesabınız yoksa hemen kayıt olun. Varsa onaylanan bakiyelerinizi öğrenmek için siteye giriş yapabilirsiniz. Umarım sizlerinde bakiyeleri yüksek miktarda onay almıştır. 


Not:
- Bakiyeleriniz son 3 ay içerisinde kazanmış olduğunuz komisyonlardan tarih sırasına göre en eski olandan itibaren başlanarak onaylanır.
- Bazı web siteleri artık beruby‘de yer almasa bile bunlara ait önceden kazanmış olduğunuz komisyonlar onaylanmaya devam eder.
- Onaylanmış beruby bakiyeniz 1TL’ye ulaştığında ödeme talebinde bulunabilirsiniz. Talepler tarih sırasına göre değerlendirilip en geç 1 hafta içerisinde ödemeniz gerçekleştirilir.
- Web sitelerinin açıklamalarında ilgili siteden en son ne zaman ödeme aldığınızı görebilirsiniz.
beruby‘den kazandığınız paraları güle güle harcayın!



             Ödemem az önce yapıldım. 99 liranın dört lirasını paypal vergi olarak kesti ve 95 lira net hesabıma aktarıldı. Teşekkür ederim Beruby iyi ki varsın. 


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder